| Visit Our Catalog at SteelGuitarShopper.com |

Post new topic Trying To Get Sound From Wireless Speakers(Giga Works T20s)
Reply to topic
Author Topic:  Trying To Get Sound From Wireless Speakers(Giga Works T20s)
Peter Dollard

 

Post  Posted 14 Jul 2010 4:24 pm    
Reply with quote

I use a computer with Windows XP about five years old. These speakers were advertised as easy to hook up in another room which they are complete with a separate transmitter. The problem seems to be setting a wireless setting on my sound output choices to activate the signal. Right now it is connected to Bose 3 series for desktop computers. The instructions keep referring to a Creative Sound Blaster XFi Notebook which I do not own but it also insists it works with Windows Media Player which is what I use. So I bought a transmitter and two speakers... the connect is now on steady green but I cannot seem to get the wireless speakers to connect. Do I have to disengage my Bose Speakers or what?. There is really little specific help for my funky old hyperthreading computer. Where do I activate a wireless signal or whatever...All help greatfully accepted Peter.
View user's profile Send private message Send e-mail
James Collett

 

From:
San Dimas, CA
Post  Posted 18 Jul 2010 9:00 pm    
Reply with quote

How do you have the transmitter connected to the pc and how is the bose system connected as well?
_________________
James Collett
View user's profile Send private message Send e-mail

All times are GMT - 8 Hours
Jump to:  
Please review our Forum Rules and Policies
Our Online Catalog
Strings, CDs, instruction, and steel guitar accessories
www.SteelGuitarShopper.com

The Steel Guitar Forum
148 S. Cloverdale Blvd.
Cloverdale, CA 95425 USA

Click Here to Send a Donation


BIAB Styles
Ray Price Shuffles for Band-in-a-Box
by Jim Baron